Sunnuntai 26 maaliskuuta 2023 , Viikko: 12
Daniel Sandström

Moi,


Olen Daniel Sandström 37,  Harrastukset: tietokoneet, ohjelmointi, valokuvaus, mökkeily ja rakentaminen kesäisin.


YouTube kanava
OhjelmointihistoriaOhjelmointihistoria

Kuva vuodelta 1998

 


Ohjelmointiin tutustuin ensi kerran 1999 vaiheilla olessani 13 vuotta, aloitin ohjelmointiin tutustumisen Visual Basic 5 kehittimelläjosta innostuen ostin virallisen version.


Visual Basic 6 sovelluskehittimellä vuonna 2001 tein pieniä sovelluksia eri käyttötarkoituksiin myös kokeilumielessä.


1999 ja 2004 välillä ohjelmointini oli vielä aika satunnaista opiskelujen takia, mutta kiinnostukseni aiheesen oli jo silloin suurta.


Olen myös tehnyt päättötyönä pienen tietokoneohjelman.


Vuonna 2005 siirryin käyttämään Ranskalaisen PCSoftin kehittämää WinDev sovelluskehitintä, josta löytyy omat tuotteensa WinDev ( Windows ja Linux ), WebDev ( Kotisivut ) ja WinDev Mobile ( Älypuhelimet ). Minulta löytyy nämä kaikki tuotteet ja mikä parasta, kaikissa on sama ohjelmointikieli WLanguage kieli ja lisenssi vapaa tietokanta ( HyperFileSQL ).


Tällä hetkellä olen kehittänyterilaisia ohjelmistotuotteita erilaisiin käyttötarkoituksiin, mitä milloinkin on tullut mieleen ja mitä on itse tarvinnut. Olen aina ottanut ohjelmisto tuotteita luodessa helppokäyttöisyyden ja toimintojen tehokkuuden huomioon, ja sen että jokin muu voisi käyttää ohjelmaa.


Lisäksi olen luonut kirjastoja aliohjelmista jotka ovat yleisesti käytettäviä, ja joita voi käyttää sovelluksessa kutsumalla kirjastosta aliohjelmaa, ja kehittänytkopiointi suojaus tekniikan omille sovelluksilleeli tuoteaktivoinnin, jolloin sovellus toimii vain koneessa johon sovellus on aktivoitu.


Eniten olen tenhyt Windows-pohjaisia sovelluksia, toisenatulee kotisivut ja uutena aluevaltauksena älypuhelin sovellukset.


Daniel Sandström / Paimio 7.1.2020Unicorn Network / SafeZone

Tutustu Safezoneen
Päivittäin saamme lukea uutisista tiedon hakkeroinneista: email-osoitteet, salasanat, luottokortit, nimet, puhelinnumerot, kokonaiset henkilöllisyydet...


HENKILÖLLISYYTESI ON VAARASSA!

On aika hankkia aktiivinen suojaus henkilökohtaisille tiedoillesi. Hanki henkilökohtainen Safe Zone Pass tänään, yksityisyyden ja turvallisuuden maksimoinniksi. SafeZone on nopeasti kasvava internet-sivustojen yhteisö, joka asettaa uusia yksityisyys-, turvallisuus- sekä laatustandardeja Internetiin.Safezone VisionLiity tästä linkistä

https://safe.zone/1000004409Perussivu, josta pääsee lähes kaikkialle
https://safe.zone

Oma lompakkosi kolikoille
(YEM, TEC, TMC, TVC, TSHC, SOLR)

https://pernum.com

Keskustelualusta
https://wazzub.comHuutokauppa
https://www.yembids.com/
                  

Lomaklubi
(TVC = Twinkle Vacation Coin)

https://ivc.travel
                

Lohkoketju
https://yemchain.comKolikoiden/rahansiirtoon
(YEM = Your Everyday Money)
(AUD, EUR, GBP, NZD, USD)
(tulossa myös muut kolikot)

https://moneypon.comYEM (Your Everyday Money) on digiraha (virtuaalivaluutta), jota säätelee YEM Foundation (säätiö)Jalkapalloveikkaus, josta voittaa FYEM:ejä
https://yem.bet
                   
                       
Vihreää energiaa
(SOLR = Solario coin)
   
https://solario.online

Copyright © 2023 DS-Tietokonepalvelu - Kaikki oikeudet pidätetään
Powered by: AWP ( Active WEBDEV Page )